Huuhaata

 

Kaksi tuoretta uutista maailmalta. Venäjällä kaksi naista poistivat opiskelijaa riivanneen kirouksen hintaan 130 000 euroa. Uri "lusikanvääntelijä" Geller haluaa ostaa Elviksen asunnon Memphisistä.

  Huuhaassa on pelastus tälle maalle. Antaa mennä tehtaiden Kiinaan. Me emme tarvitse enää työtä, raastavaa ja raskasta, koska siirrymme seuraavaan korkeampaan asteeseen ihmisen kehityksessä. Onnen ja viihteen aikaan. Tulevaisuutemme on oleva täyttä onnellista huuhaata ja mikä parasta, siirtyminen siihen tulee olemaan helppoa.

  Elämässä tärkeintä tulee olemaan viihtymine, svengi. Kiva rytmi kehdosta hautaan on kaiken A ja O.

  Siirrymme takaisin juurille, siihen yksinkertaiseen maailmaan, jossa kaikki oli epäilemättä  totta.

  Vain mielikuvituksen puute tulee rajoittamaan joidenkin yksilöiden kehitystä uudella huuhaa-aikakaudella. Ensimmäisessä vaiheessa useat meistä tulevat ikävä kyllä menehtymään tässä suuressa murroksessa, lähinnä tosi kovat työläiset ja entiset virkamiehet. Oman huuhaa-bisnesajatuksen löytäminen tulee kuitenkin olemaan suurimmalle osalle tätä kansaa suuri ilon päivä.

  Television, radion ja muun viihteen menestys jatkuu ja sinne siirtyy enenevässä määrin kyvykkäitä nuoria huuhaa-ihmisiä. Elokuva-alalle kannattaa ehdottomasti hakeutua ja tietysti pelien kiehtovaan maailmaan.

  Jokainen työttömäksi jäänyt löytää ennen pitkään oman tulevaisuuden huuhaa-alan, jolla voi toteuttaa itseään ja parhaassa tapauksessa rikastua.

  Ennen muinoin eräskin romanimies, edelläkävijä, sairaalassa maatessaan pyysi tervehtimään tulleilta sukulaisilta ainoastaan yhtä asiaa. - Viihyttäkkää minnuu!

  Ennustajan työ eri alalajeineen on ehdottomasti tulevaisuutta. Ihmiset haluavat tietää huomisen jo tänään, ovat aina halunneet.

  Uusista huuhaa-hommista ovat mielenkiintoisia edellä mainittujen lisäksi; demonien karkottajat, ajatusten lukijat, biorytmin laatijat, urigellerit, humanoidit, joogalentäjät, kaivonkatsojat, kielillä puhujat, piilotajunta-asiantuntijat, henrysaaret, rakelliekit, kätten päälle painijat, maansäteilyltä pelastajat, meediot, spritistit, tulikävelijät, ikinuori - asiantuntijat, tunnissa laihaksi - neuvojat ja ihmelääke-esittelijät.

  Vähemmän houkuttelevia, mutta tekijänsä ja positiivista asennetta vaativia ovat huvipuiston lipunrepijät, hiihtohissin veräjän vartijat, vaipan vaihtajat, kadun lakaisijat. Näihin haastaviin tehtäviin tilaamme siirtotyöläisiä.

  Kirjallisuudelle ei voi povata ruusuista tulevaisuutta, jos ei hallitse minuuttinovelli-tyyliä, lyhyttä ja nasevaa. Kaksi sivua on jo liikaa, ainakin ilman kuvia. Samoin sanomalehden kulttuuritoimittaja ja kunnan kulttuurisihteeri ovat menneen talven lumia.

  Tulevaisuuden maailmassa ei kukaan voi luopua toivosta, sillä positiivisuus tulee tarttumaan ihmisestä toiseen. Se leviää kulovalkean tavoin pitkin tätä entistä pettuleivän maata ja kaikki me riennämme rintarinnan uusien jatkuvasti monipuolistuvien huuhaa-kurssien kautta kentälle.

  Ikävät, masentavat ja huonosti uutta sisäistävät ihmiset koulutetaan tehokursseilla uusiksi kansalaisiksi. Ikävä sana pyyhkäistään kansakunnan muistista pois ikiajoiksi. Tulevaisuuden syvin aate on Vapaus ja Omavaraisuus. Me emme tarvitse mitään, mitä meillä ei jo ole. Me emme kaipaa ulkopuolisten  neuvoja, tietoa, taitoa tai rahaa, vain yksinkertaista Oblomovilaista onnea.

  Suomalaiset oppivat puhumaan toisilleen, koska kaupan käynti, vaihtaminen ja oleskelu vaatii kykyä kommunikoida. Aluksi vain muutama töksähtelevä sana, kohta enemmän ja lopuksi tämän maan täyttää iloinen pikkupuhe. Niin iloinen, että ruotsalaiset hermostuvat ja muuttuvat kateellisiksi, millaisia eivät aiemmin ole olleetkaan, ja yrittävät lannistaa. Mutta meidän ei kannata, eikä tarvitse, välittää ulkomaalaisista. Meillä on ikioma ja oikea Kansankoti.

  Edellä kuvattu ei ole pahaa unta, vaan totta. Näin olen antanut erään ehdottoman luotettavan sertifioidun ennustajan kertoa minulle, luottamuksellisesti.

  Harri Heino Kirkon tutkimuskeskuksesta on tutkinut suomalaisten uskomuksia. Tutkimus on reilun kymmenen vuoden takaa ja jo tuolloin ilmeni lupauksia antavia tuloksia huomisen huuhaata ajatellen.

  Ihmisistä hyvin monet uskovat yliluonnollisiin asioihin. Naiset olivat keskimäärin kaksi kertaa herkkäuskoisempia kuin miehet huuhaahaan uskomisessa. Naiset uskoivat esimerkiksi tulevaisuuden ennustamiseen miehiä enemmän, kun taas miehet uskoivat ufoihin enemmän. Tämä johtuu tietysti siitä, että miehet ovat enemmän moottorimiehiä. Pääasia kuitenkin, että kansa uskoo huuhaahan.

  Aikaa on kulunut tutkimuksesta ja maailma on muuttunut. Se on vielä otollisempaa huuhaalle ja sen luomalle mahdollisuudelle. Emme saa hukata avaimia.