Elvis elää!

 

 

Osa meistä on vakaasti sitä mieltä, että Elvis Aaron Presley elää jossain päin maailmaa. Tämä ei ole mikään vitsi, vaan totta. Ihmiset uskovat oikeasti, että Hän elää ja voi hyvin.

Elviksen entiset avustajat ovat paljastaneet totuuden. Kuollut ja haudattu Elvis ei ole kuulemma oikea, vaan kaksoiskappale. Oikea lähti uuden vaimonpuolen kanssa jonnekin ja lupasi joskus soittaa, kertoi avustaja.

Missä elää Elvis? Oletko nähnyt miestä? Hän voi elää vaikkapa täällä Meri-Lapissa. Kemi voisi olla aivan hyvin Elviksen uusi kotikaupunki. Kivikolla saisi asua ja elää huomaamatta. Elvis eli täysillä ja siinä mielessä Kivikko voisi aivan mainiosti toimia kotikaupunginosana rockin kuninkaalle. Syväkangas voisi olla myös elämää suuremman ihmisen kotikenttä. Onko näkynyt pizzan ostossa komeaa miestä kiiltohaalareissa?

Toisaalta Tornio olisi mitä mainioin paikka viettää rauhallista perhe-elämää. Kaiken nähnyt rock-kukko kaipasi todellista rauhan tyyssijaa ja valitsi rajakaupungin.

Elvis vaimonsa kanssa Luotomäellä kaupassa tai Kokkokankaalla hiihtämässä voisi olla mahdollisuuksien rajoissa. Saarenpään nousukkaiden harmaassa joukossa mies tuskin viihtyisi pitkään ja Kaakamossa ei kannata yrittää bongata Kuningasta, mutta Arpelassa voisi hyvinkin.

Olisi se aika hurja juttu, jos glamourin suurmies tulisi vastaan Osuuspankin ovella. Miehen miljoonat olisivat lottovoitto pankille kuin pankille. Kukaan tuskin tunnistaa, joten siellä saa elää kuin herran kukkarossa. Nyt taisi mennä kyllä aivan ulalle, ei kai Elvis Arpelassa sentään, joku raja mielikuvitukselle.

Elvis kuitenkin elää, mutta missä?

Tervolassa kuuluisan kirjailijan kotitalossa elää Elvis, tämä on varmistunut. Kuningas valitsi siis

Kuikeron eläkepäivikseen. Hän lainasi Memphisin kirjastosta kirjailijan tuotannon, ihastui ja valinta oli helppo.

Elvis lensi Helsinkiin ja etsi kirjailijan Westendistä, esittäytyi, kertoi asiansa ja sai avaimen. Ensin he toki joutuivat viikon juhlistamaan tapausta kirjailijan saunakylässä ja vasta sitten, Elviksen luovutettua Kuningas-tittelinsä kirjailijalle, he olivat eronneet ja entinen kuningas lensi Kemiin ja siitä pirssillä Varejoelle. 

Miksi Elvis valitsi Tervolan?

Elämä on suuri mysteeri, eikä siinä ole järjellä mitään tekemistä. Tunne ja sattuma ohjaavat meitä ja Elvistä.