Mitä helvettiä!

Torstai 10.1.2019 klo 20:26 - Seppo Oförsagd


Luin ikävä kyllä Helsingin lehden ja sieltä sivuilta pisti silmään Teeman tulevan numeron mainos. 
Rovaniemeltä eräs opiskelija on tekemässä leffaa Äijälän pojasta ja kyseli minulta materiaalia projektiin. Olin jo myöntymässä filmien ja kuvien lainaamiseen, kunnes tänään tosiaan luin lehden. Alkoi hypityttää Helsingin viisaiden tuleva lehdykäinen ja päätin olla antamatta materiaalia. 
Nyt loppui vittu Läjän ja Liksomin ja muiden jalustalle nostettujen muka taitelijoiden hyysäys. Lehti tekee juttuja täältä ja haastattelee entisiä (todellakin) seutukuntalaisia viisauden tuojina ja analysoijina. 
Täältä perukoilta löytyy uusia mielenkiintoisia ihmisiä pohtimaan lappilaisuutta, ei siihen tarvita helsinkiläistä, eikä oululaista viisautta, eikä muidenkaan. 

HsLappiTeemaB.jpg


Kommentit

15.1.2019 15:31  kusiainen

Lähtökohtaisesti on oikein ja perusteltua suhtautua kaikkeen Luotomäen eteläpuoleiseen toimintaan epäluuloisesti ja negatiivisesti. Nämä palsat ja liksomit on joutuneet ihmeellisiksi maskoteiksi etelässä. Kehtaavat vielä suostua!

Kyllä pitäisi etelän median yrittää yhteyttä, kontaktia ja keino kommunikoida löytää tämän perän sivilisaationkin kanssa.

Noh, luetaanpas ensin tuo HS:n tuleva juttu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini